ETUSIVU

KURSSIPAIKKA

LISÄTIETOA

Hypnoosikoulutus Lahdessa 2018

Yksityisopetus / ryhmäkoulutus 26 - 27 Toukokuuta 2018 (lauantai - sunnuntai)

Osallistumismaksu kokonaisuudessaan 250 Euroa/ sisältää opetuksen, opetusmateriaalin ja osallistumistodistuksen.

Sitovat ilmoittautumiset ja osallistumismaksut tulee olla suoritettuina viimeistään 18 toukokuuta klo 16:00 mennessä.

Kaikille tähän opetusryhmään osallistuville varataan mahdollisuus jatkaa Pekka Pakaraisen yksityisoppilaana ja myöhemmin järjestettävillä jatko- ja täydennyskursseilla.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset

Koulutukseen otetaan vain rajoitettu määrä oppilaita.

Tarkemmat tiedot koulutuksesta ja yhteydenotot puhelimitse 040 561 1302 tai sähköpostilla (klikkaa tästä)

Koulutus sisältää opetuksen, opetusmateriaalin ja Pekka Pakaraisen allekirjoittaman osallistumistodistuksen.

Jokaiselle tähän opetusryhmään osallistuvalle varataan mahdollisuus jatkaa Pekka Pakaraisen yksityisoppilaana ja myöhemmin järjestettävillä jatko- ja täydennyskursseilla.

[Opiskelupaikkoja on vielä vapaana]

Kohderyhmä:
Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita hypnoosista ja hypnoosin käyttömahdollisuuksista terveyden ja hyvinvoinnin edistäjänä ja ylläpitäjänä. Aikaisempaa hypnoosialan kokemusta ei vaadita.

Hypnoosia ja suggestion dynamiikkaa voidaan käyttää menestyksekkäästi hyödyksi monissa eri yhteyksissä esim: - terapiatyössä, - valmennuksessa ja urheiluvalmennuksessa, rentoutumisen edistäjänä jne.

Tavoitteet:
Kurssilainen oppii ja hallitsee:
- alkeet toisen ihmisen hypnotisoimiseen
- hypnoosin ja suggestion dynamiikkaa
- rentoutumisen ja rentouttamisen
- löytämään omat henkiset voimavarat
- tuntemaan hypnoosin ilmiönä ja olotilana
- vuorovaikutustaitoja ja stressinhallintaa
- käyttämään itse-hypnoosia ja suggestioita.

Kouluttaja:

13:00 Itsehypnoosi ja rentoutuminen
14:00 Harjoituksia
14:30 Ohjelman yhteenveto

Kaikille tämän hypnoosikoulutuksen osallistujille varataan mahdolllisuus jatkaa Pekka Pakaraisen yksityisoppilaana ja myöhemmin järjestettävillä jatko- ja täydennyskursseilla.

Hypnoosiseminaarin luennoitsijana ja kouluttajana toimii kansainvälisesti tunnettu Hypnotisoija Pekka Pakarainen.
www.mestarihypnotisoija.com

Pekka Pakaraisella on takanaan yli 55 tuhatta hypnotisointia, ja erittäin laaja käytännön kokemus mm sosiaalisten tilanteiden pelosta kärsivien henkisessä ohjauksessa, sekä esiintyjien ja urheilijoiden henkisessä valmennustyössä.

Pekka Pakarainen on pitänyt lukuisia luentoja ja esitelmiä hypnoosista, regressiosta ja suggestologiasta eri opistoissa ja oppilaitoksissa Suomessa sekä ulkomailla.

Pekka Pakarainen on kouluttanut hammaslääkäreitä, lääkäreitä, psykologeja, luontaisterapeutteja, terapeutteja ja muuta terveydenhoitoalan henkilöstöä hypnoosin käyttöön

Valitsen opiskelijat opetukseen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vapaita paikkoja on vielä jäljellä.

Varaa paikkasi heti!
Puhelin 040 561 1302