ETUSIVU

26 - 27 Toukokuuta 2018

Lisätiedot klikkaamalla Tästä

Hypnoosiseminaarin kohderyhmä:

Seminaarit on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita hypnoosista ja hypnoosin käyttömahdollisuuksista terveyden ja hyvinvoinnin edistäjänä ja ylläpitäjänä. Aikaisempaa hypnoosialan kokemusta ei vaadita.

Hypnoosia ja suggestion dynamiikkaa voidaan käyttää menestyksekkäästi hyödyksi monissa eri yhteyksissä esim:

- terapiatyössä
- regressiossa
- valmennuksessa
- urheiluvalmennuksessa
- rentoutumisen edistäjänä jne.

Seminaarin tavoitteet:

Kurssilainen oppii ja hallitsee:

- alkeet toisen ihmisen hypnotisoimiseen
- hypnoosin ja suggestion dynamiikkaa
- rentoutumisen ja rentouttamisen
- löytämään omat henkiset voimavarat
- tuntemaan hypnoosin ilmiönä ja olotilana
- vuorovaikutustaitoja ja stressinhallintaa
- käyttämään itse-hypnoosia ja suggestioita.

Kaikille tämän koulutuksen osallistujille varataan mahdollisuus jatkaa Pekka Pakaraisen yksityisoppilaana ja myöhemmin järjestettävillä jatko- ja täydennyskursseilla.

Kouluttaja:

Mestarihypnotisoija Pekka Pakarainen puh 040 561 1302 www.mestarihypnotisoija.com

Viikonloppuseminaarin ohjelmarunko:

Lauantai

08:00 Hypnoosi ja suggestio
09:00 Hypnoosi ilmiönä ja olotilana
10:00 Suggestioalttius / suggestibiliteetti
11:00 Suggestion dynamiikkaa

12:00 Lounastauko

13:00 Hypnoosimenetelmät/ harjoituksia
14:00 Posthypnoosi/ harjoituksia
14:30 Harjoituksia/ Hypnoosisyvyyden mittaus
15:30 Ohjelman yhteenveto

Sunnuntai

08:00 Fiksaatiomenetelmiä, harjoituksia
09:00 Mielikuvat ja suggestiot
10:00 Hypnoosin syvyydet, harjoituksia
11:00 Hypnoosimenetelmien, harjoituksia

12:00 Lounastauko

13:00 Itsehypnoosi ja rentoutuminen
14:00 Harjoituksia
14:30 Ohjelman yhteenveto

Kaikille hypnoosikoulutukseen osallistuneille varataan mahdolllisuus jatkaa Pekka Pakaraisen yksityisoppilaana ja myöhemmin järjestettävillä jatko- ja täydennyskursseilla.

Hypnoosiseminaarin luennoitsijana ja kouluttajana toimii kansainvälisesti tunnettu Hypnotisoija Pekka Pakarainen.
www.mestarihypnotisoija.com

Pekka Pakaraisella on takanaan yli 55 tuhatta hypnotisointia, ja erittäin laaja käytännön kokemus mm sosiaalisten tilanteiden pelosta kärsivien henkisessä ohjauksessa, sekä esiintyjien ja urheilijoiden henkisessä valmennustyössä.

Pakarainen on pitänyt lukuisia luentoja ja esitelmiä hypnoosista, regressiosta ja suggestologiasta eri opistoissa ja oppilaitoksissa Suomessa sekä ulkomailla. Lisäksi hän on toteuttanut vuosina 1998 - 2009 laajan hypnoosiäänitevalikoiman.

Pekka Pakarainen on kouluttanut hammaslääkäreitä, lääkäreitä, psykologeja, luontaisterapeutteja, terapeutteja ja muuta terveydenhoitoalan henkilöstöä hypnoosin käyttöön. Hänet tunnetaan lukuisista radio-, TV-, ja lehtihaastatteluista.

Valitsen opiskelijat opetukseen ilmloittautumisjärjestyksessä

Varaa paikkasi heti!